Czy mogę zdawać na świadectwo kwalifikacyjne D bez E?

Regulacje prawne w odróżnieniu od wiedzy technicznej nie zawsze są logiczne. Dyskusja wątpliwości pozwala na poprawną ich interpretację.
Regulamin forum
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum Nie jestem elektrykiem
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
elmontjs
Elektryk Aktywny
Elektryk Aktywny
Posty: 1817
Rejestracja: pn maja 31, 2010 15:36

Czy mogę zdawać na świadectwo kwalifikacyjne D bez E?

Post autor: elmontjs » czw lut 20, 2020 22:49

Ten wpis uprawnia cię do wykonywania pomiarów w zakresie punktów 1-10; jest jeszcze przed punktami.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Człowiek uczy się całe życie i ...



Post autor: sklep dla Elektryków » teraz

Profesjonalny wskaźnik w super cenie
 

Sylwester
Rozmówca
Rozmówca
Posty: 908
Rejestracja: czw lip 24, 2003 22:18
Lokalizacja: Milanówek
Kontakt:

Czy mogę zdawać na świadectwo kwalifikacyjne D bez E?

Post autor: Sylwester » sob lut 22, 2020 19:59

No tak organizacja która wydaje świadectwa nie wie co napisać co zaznaczyć . Nie jest to sep.
Wysłałem im co mają napisać ( dziękuje koledze elmontjs ) Czuję jednak , ze uniosą się ambicją i napiszą po swojemu. Powinny być gotowe druki na których zaznaczamy co chcemy. Dotychczas nie ma druków na których można zaznaczyć że chcemy pomiary skuteczności ochrony przeciwporażeniowej czy odgromowej. Bałagan i tyle.

Sylwester
Rozmówca
Rozmówca
Posty: 908
Rejestracja: czw lip 24, 2003 22:18
Lokalizacja: Milanówek
Kontakt:

Czy mogę zdawać na świadectwo kwalifikacyjne D bez E?

Post autor: Sylwester » sob lut 22, 2020 20:13

Nie wiem dlaczego nie mogę skopiować wpisu załącznika kolegi elmontjs ?!

ODPOWIEDZ