Świętej Pamięci Krystyn Kupras (KSKRAK_Krystyn)
-
- Ekspert
Świętej Pamięci Krystyn Kupras (KSKRAK_Krystyn)
Nabożeństwo żałobne przy Zmarłym odprawione zostanie w piątek dnia 5 października 2007r. o godz. 11.40 w kaplicy na cmentarzu w Krakowie-Grębałowie po czym nastąpi odprowadzenie Zmarłego na miejsce wiecznego spoczynku, o czym zawiadamia pogrążona w głębokim smutku Rodzina.
Zamieszczając informacje o śp Krystyn Kupras na stronie internetowej pragniemy ta drogą podziękować wszystkim, którzy wzięli udział w pogrzebie, za modlitwę, złożone wieńce oraz kwiaty ,tym którzy nadesłali kondolencje i okazali wiele ciepła dla Naszej Rodziny w tym trudnym i bolesnym dla nas czasie.
Dziękujemy za piękne słowa i przybycie na pogrzeb Rodzinie, Przyjaciołom, Sąsiadom, delegacjom z Forum Elektrycznego ISE ,Forum SEP, Firmie SONEL S.A. ze Świdnicy, TELESIS z Wołomina, Redakcji Elektro.Info, Forum Elektryczne Domowe Instalacje, Osiedlu Studenckiemu z Krakowa i wszystkim którzy z Nami byli myślami i modlitwą. Dziękujemy.
Jeden z kolegów napisał:
„… Najwidoczniej Pan Bóg robi remont instalacji Elektroenergetycznych
i potrzebował Najlepszego fachowca w tej dziedzinie.. „
Dziękujemy za te słowa…
Rodzina
-
- Rozmówca
- Kontakt:
Re: Świętej Pamięci Krystyn Kupras (KSKRAK_Krystyn)
Na zdjęciu na Energetab2007, wygląda normalnie,może ktoś coś wie bliżej.
Powiadomienie o zgonie przyszło też e-mailem.
Grzegorz
Aż boję sie dalej pisać. Informacja ta spadła na mnie jak grom z jasnego nieba.
Nie tak dawno bo 12 września widzieliśmy się, rozmawialiśmy a nawet wypiliśmy piwo w Bielsku. Krystyna znam od wielu lat i tymbardziej cięzko przyjąć ten fakt do wiadomości. Na zdjęciu jak pisze kolega Target wygląda normalnie nie mniej ostatnie spotkanie w Bielsku wywołało u mnie niepokój z powodu Jego wyglądu ale nawet przez chwilę nie przyszło mi do głowy, że coś takiego może się wydarzyć.
W sobotę odwoziłem córkę do Krakowa na studia, miałem nawet wstąpić do Niego, teraz żałuję, że tego nie zrobiłem.
Odszedł od nas na zawsze współtwórca naszego forum, autor wielu cennych informacji. Pozostaną po Nim wspomnienia, napisane słowa i pamięć tych którzy Go znali.
Rodzinie składam najszczersze wyrazy współczucia.
Żegnaj Krystynie, spoczywaj w spokoju i do zobaczenia w tamtych lepszych czasch.
Karta Ratownicza
Szczere wyrazy współczucia dla Rodziny i znajomych.
Dla mnie osobiście jest to szokujaca wiadomość...
Od pewnego czasu nie jestem tak aktywny na forum jak wczesniej.
Kilka lat temu gdy powstawało forum ise.pl niejednokrotnie wymieniałem się z Kolegą Krystynem wiedzą. Nie zawsze zgadzaliśmy się ze sobą ale zawsze darzyliśmy się wzajemnym szacunkiem. Krystyn był motorem Forum, dzięki Niemu szybko stało się najczęściej odwiedzanym forum przez elektryków.
Kolego Krystynie na pewno za wcześnie odszedłeś… żałuję, że nie mogliśmy poznać się osobiście…… mam nadzieję, że jesteś już w lepszym świecie .
Żegnaj.
Andrzej K ze Szczecina
Z początku nie mogłem w to uwierzyc.
Chwilę póżniej po przeczytaniu wiadomości na forum otrzymałem tę samą wiadomość z Jego skrzynki pocztowej.
Był do końca aktywny. Przyjechał na spotkanie na targi do Bielska, niemal codziennie pisał na forum SEP.
Dużą część Siebie oddawał na Forach, ostatnio szczególnie na forum SEP.
Żegnaj Krystynie. Będzie nam Ciebie brakowało.
Odpoczywaj w spokoju.
Teodor
Wielka strata

Cześć Jego Pamięci
Jos
- piotrg1967
- Elektryk Aktywny
- Kontakt:
Bedzie brakowało Krystyna na tym forum, jego wiedzy i docielkiwości.
Piotr Gasik
To spotkanie "Muszkieterów" z roku 2004.
Przykro mi, że to ja Was opuściłem pierwszy, dla zdrowotności.
Uszanowałem wolę Byłego Kolegi, Świętej Pamięci Krystyna Kuprasa.
-Niechaj spoczywa w spokoju!
- Załączniki
-
- Trzej... z ise.JPG (9.5 KiB) Przejrzano 10583 razy
Edward W. (EDI)
Cóż więcej powiedzieć.
Myślę, że to co dla Nas robił, jak chętnie pomagał świadczy o tym, że było to Dobry Człowiek.
Ważne jest jedno, że każdy z nas uczestników tego forum i nie tylko, czy go znał osobiście, czy nie - myślę, że może powiedzieć "znałem Krystyna Kupras"
Śpij w spokoju !!
Łukasz