ProtonMobile dla systemu Android

Oprogramowanie CAD oraz obliczeniowe dla elektryki. Programowanie sterowników oraz systemy SCADA.
Regulamin forum
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum Nie jestem elektrykiem

Co sądzisz o ProtonMobile?

Bardzo dobry pomysł, pracujcie nad rozszerzeniem funkcjonalności
51
71%
Obliczenia w telefonie to zabawa a nie narzędzie
6
8%
Nie mam smartfona/tabletu z androidem, mam Windows Phone
5
7%
Nie mam smartfona/tabletu z androidem, mam iPhona
5
7%
Nie mam smartfona/tabletu - nie mam zdania
5
7%
 
Liczba głosów: 72

Awatar użytkownika
EnergoTools
Administrator forum
Administrator forum
Posty: 896
Rejestracja: sob kwie 03, 1999 14:00
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: ProtonMobile dla systemu Android

Post autor: EnergoTools » pt kwie 05, 2013 8:05

Witam,
szczepan_k pisze:A co z wersją na Symbiana?
Była kiedyś taka wersja, ale na własne życzenie firmy Nokia system nie jest rozwijany, więc nasz program również.
Wersja archiwalne są tutaj:
http://proton.ise.pl/mobile/proton.jar oraz http://proton.ise.pl/mobile/ProtonSSW.jar

Pozdrawiam,
Jacek.
Jacek Gońka (Admin)
EnergoTools jest operatorem ISE.pl - aby być Elektrykiem oraz Eltarg.PL - rynek elektrotechniki
Więcej informacji o mnie...



Post autor: sklep dla Elektryków » teraz

Wyjątkowa promocja
 

szczepan_k
Rozmówca
Rozmówca
Posty: 3
Rejestracja: czw kwie 04, 2013 22:18

Re: ProtonMobile dla systemu Android

Post autor: szczepan_k » pt kwie 05, 2013 20:55

No to tez prawda, nokia sama strzela sobie w stopę.
dziękuje i pozdrawiam

Awatar użytkownika
EnergoTools
Administrator forum
Administrator forum
Posty: 896
Rejestracja: sob kwie 03, 1999 14:00
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: ProtonMobile dla systemu Android

Post autor: EnergoTools » pt cze 28, 2013 7:26

Witam,

Udostępniłem nową wersję ProtonMobile 3.16, nowości:

- Zmieniono i rozszerzono sposób przeliczania rezystancji w zależności od temperatury.
- Dodano pełną kartotekę wymaganych wartości oświetleniowych według PN-EN 12464-2:2008 oraz PN-EN 12464-1:2012. Kartotekę można aktualizować on-line.
- Dodano możliwość śledzenia informacji branżowych z ISE.pl w formacie rss.
https://play.google.com/store/apps/deta ... ols.proton

Pozdrawiam,
Jacek.
Jacek Gońka (Admin)
EnergoTools jest operatorem ISE.pl - aby być Elektrykiem oraz Eltarg.PL - rynek elektrotechniki
Więcej informacji o mnie...

Awatar użytkownika
piotrp
Rozmówca
Rozmówca
Posty: 905
Rejestracja: wt sie 02, 2005 13:49
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: ProtonMobile dla systemu Android

Post autor: piotrp » pt cze 28, 2013 8:22

Program nadal darmowy ? bo co jakiś czas zgłaszał że trzeba aktualizować i coś nie działał także było to denerwujące więc wywaliłem.
Pozdrawiam Piotrek

Awatar użytkownika
EnergoTools
Administrator forum
Administrator forum
Posty: 896
Rejestracja: sob kwie 03, 1999 14:00
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: ProtonMobile dla systemu Android

Post autor: EnergoTools » pt cze 28, 2013 8:35

Witam,

Program nadal darmowy, ale trzeba aktualizować!

PS: Ciągle zachęcam do zgłaszania propozycji nowych funkcji. Napisanie i dopracowanie programu zabiera o wiele więcej czasu niż zakup telefonu, tabletu czy lodówki z androidem :)

Pozdrawiam,
Jacek.
Jacek Gońka (Admin)
EnergoTools jest operatorem ISE.pl - aby być Elektrykiem oraz Eltarg.PL - rynek elektrotechniki
Więcej informacji o mnie...

Awatar użytkownika
EnergoTools
Administrator forum
Administrator forum
Posty: 896
Rejestracja: sob kwie 03, 1999 14:00
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: ProtonMobile dla systemu Android

Post autor: EnergoTools » sob sie 10, 2013 11:15

Witam,

Dzisiaj opublikowałem nową wersję.
Nowa funkcja to obliczanie obciążalności prądowej szyn miedzianych oraz aluminiowych.

Pozdrawiam,
Jacek
Jacek Gońka (Admin)
EnergoTools jest operatorem ISE.pl - aby być Elektrykiem oraz Eltarg.PL - rynek elektrotechniki
Więcej informacji o mnie...

Awatar użytkownika
EnergoTools
Administrator forum
Administrator forum
Posty: 896
Rejestracja: sob kwie 03, 1999 14:00
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: ProtonMobile dla systemu Android

Post autor: EnergoTools » sob sie 31, 2013 9:56

Witam,

Wczoraj opublikowałem nową wersję 3.20. Zmiany to głównie nowy interfejs użytkownika.

Pozdrawiam,
Jacek.

PS: Aby korzystać z pełnej funkcjonalności należy posiadać subskrypcję "ProtonMobile".
Kod do pełnej wersji mogą oczywiście pobrać również wszyscy Subskrybenci "Jestem Elektrykiem"
Jacek Gońka (Admin)
EnergoTools jest operatorem ISE.pl - aby być Elektrykiem oraz Eltarg.PL - rynek elektrotechniki
Więcej informacji o mnie...

Awatar użytkownika
piotrp
Rozmówca
Rozmówca
Posty: 905
Rejestracja: wt sie 02, 2005 13:49
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: ProtonMobile dla systemu Android

Post autor: piotrp » sob sie 31, 2013 12:03

Tzn. wersja 3.20 jest jeszcze dla Nas jako testowa cała ? Czy trzeba już płacić ?
Pozdrawiam Piotrek

Awatar użytkownika
EnergoTools
Administrator forum
Administrator forum
Posty: 896
Rejestracja: sob kwie 03, 1999 14:00
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: ProtonMobile dla systemu Android

Post autor: EnergoTools » sob sie 31, 2013 12:41

Witam,
piotrp pisze:Tzn. wersja 3.20 jest jeszcze dla Nas jako testowa cała ? Czy trzeba już płacić?
Program jest nadal darmowy. Jedna funkcja, tzn. "Obliczenia obwodów prądu przemiennego" jest dostępne, po rejestracji w naszym serwisie i aktywacji darmowej subskrypcji ProtonMobile lub wykupieniu wpisu Jestem Elektrykiem.

Dla dobra aplikacji muszę jednak coś zmienić, ponieważ zabiera to sporo czasu.

Pozdrawiam,
Jacek.
Jacek Gońka (Admin)
EnergoTools jest operatorem ISE.pl - aby być Elektrykiem oraz Eltarg.PL - rynek elektrotechniki
Więcej informacji o mnie...

decom
Rozmówca
Rozmówca
Posty: 36
Rejestracja: wt maja 04, 2010 18:42
Lokalizacja: Łódź

Re: ProtonMobile dla systemu Android

Post autor: decom » sob sie 31, 2013 22:36

Jaki jest koszt samej subskrypcji ProtonMobile na system android?

ODPOWIEDZ