Schemat - czy jest wymagany w protokole z pomiarów

Badania i pomiary urządzeń elektroenergetycznych.
Regulamin forum
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum Nie jestem elektrykiem

Czy Twoje pomiary zawierają schemat?

Zawsze dołączam schemat, jak nie ma to rysuję
27
54%
Nie ma takiego wymogu i nikt za to nie płaci
13
26%
Jeżeli jest to dołączam
10
20%
 
Liczba głosów: 50

Awatar użytkownika
e-sparks
Elektryk Aktywny
Elektryk Aktywny
Posty: 465
Rejestracja: pn mar 03, 2008 22:24
Lokalizacja: Suwałki

Re: Schemat - czy jest wymagany w protokole z pomiarów

Post autor: e-sparks » czw lip 13, 2017 9:11

Bzdury, Panie, bzdury.


A szczególnie te o samodzielnym ustalaniu charakterystyki urządzeń zabezpieczających.
Pozdrawiam, Wiesław



Post autor: sklep dla Elektryków » teraz

Wyjątkowa promocja
 

Awatar użytkownika
elmontjs
Elektryk Aktywny
Elektryk Aktywny
Posty: 1649
Rejestracja: pn maja 31, 2010 15:36

Re: Schemat - czy jest wymagany w protokole z pomiarów

Post autor: elmontjs » pn lip 17, 2017 20:45

no cóż? ...warto coś czasem przeczytać, przyswoić , poznać charakterystyki inne nić B, C czy D zanim coś okrzyknie się bzdurą ;)
Człowiek uczy się całe życie i ...

Awatar użytkownika
elmontjs
Elektryk Aktywny
Elektryk Aktywny
Posty: 1649
Rejestracja: pn maja 31, 2010 15:36

Re: Schemat - czy jest wymagany w protokole z pomiarów

Post autor: elmontjs » sob lip 22, 2017 13:29

e-sparks pisze:Bzdury, Panie, bzdury.


A szczególnie te o samodzielnym ustalaniu charakterystyki urządzeń zabezpieczających
może się przyda ;) (źródło: http://pneumatykanet.pl/wp-content/uplo ... oszura.pdf.. ) :
Załączniki
RCh.jpg
RCh.jpg (78.31 KiB) Przejrzano 416 razy
Człowiek uczy się całe życie i ...

ODPOWIEDZ