Po pierwsze wkładka za mała bo licząc "na piechotę " prąd rozruchowy li tylko jak 5x to wychodzi że wkładka powinna być 250 A( nie wchodzimy w parametry kabla którego wartości nie znamy) , ale gorsze jest to że wkładka jest typu 00 ma być przy takim prądzie WTI . Chodzi o odprowadzenie ciepła przy rozruchu.
SOFTSTART Sterowanie, bezpieczeństwo.
Regulamin forum
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum "Nie jestem elektrykiem"
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum "Nie jestem elektrykiem"
Jeżeli chcesz być Elektrykiem powinieneś wiedzieć, że Twoim najważniejszym zadaniem będzie nauka. Poszerzanie swojej wiedzy oraz umiejętności to niezbędne elementy sukcesu w naszej branży. Bycie specjalistą w danym temacie pozwala osiągnąć satysfakcję, uznanie środowiska oraz lepsze wynagrodzenie. Zobacz nasze szkolenia...
- ISE.pl
- Ekspert
Zgadza się za małe zabezpieczenie było jest teraz zwiększone na WT-1 250 AM. Mimo to silnik w połączeniu wewnątrz w trójkąt jak na schemacie producenta pod dwóch rozruchach wyzwalał nawet te wkładki. Silnik został podłączony w trójkąt na stałe i metodą 3 przewodową w linie zasilająca . Silnik startuję bez problemu. Wniosek z tego taki schemat producenta jest błędny a co najlepsze tylko Schneider ma taki układ połączeń wewnątrz trójkąta reszta producentów ma standardowy.