Regulamin forum
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
[url=ucp.php?i=ucp_groups]"Grupa Elektrycy"[/url] [url=viewforum.php?f=23]Forum "Nie jestem elektrykiem"[/url]
Witam! Jestem (w miarę świeżo upieczonym) Technikiem Elektrykiem, jak na razie mam za sobą około roku pracy w Niemczech na wszelakich budowach, a obecnie zatrudniłem się lokalnie w pewnej fabryce bionawozów w Polsce.
Nie mam jeszcze zbyt wiele doświadczenia per se, więc cieszy mnie że jest w Internecie miejsce w którym mogę powiększyć swoją wiedzę na temat elektryki, i liczę na udaną współpracę oraz masę konstruktywnych, rzeczowych dyskusji ze społecznością
Jeżeli chcesz być Elektrykiem powinieneś wiedzieć, że Twoim najważniejszym zadaniem będzie nauka. Poszerzanie swojej wiedzy oraz umiejętności to niezbędne elementy sukcesu w naszej branży. Bycie specjalistą w danym temacie pozwala osiągnąć satysfakcję, uznanie środowiska oraz lepsze wynagrodzenie. Zobacz nasze szkolenia...