Oświetlenie stacji paliw
Regulamin forum
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum "Nie jestem elektrykiem"
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum "Nie jestem elektrykiem"
Oświetlenie stacji paliw
Witam, zastanawiam się nad wymienieniem oświetlenia na stacji paliw na nowsze i energooszczędne. Głównie myślę o oświetleniu pod wiatą i neonem wokół wiaty. Czy może ktoś mi polecić firmę, która się zajmuje takimi rzeczami?
Jeżeli chcesz być Elektrykiem powinieneś wiedzieć, że Twoim najważniejszym zadaniem
będzie nauka. Poszerzanie swojej wiedzy oraz umiejętności to niezbędne elementy sukcesu w naszej branży.
Bycie specjalistą w danym temacie pozwala osiągnąć satysfakcję, uznanie środowiska oraz lepsze
wynagrodzenie. Zobacz nasze szkolenia...
- ISE.pl
- Ekspert
Re: Oświetlenie stacji paliw
Witam
Spokojnie mogę polecić firmę (na PW), zajmują się oświetleniem i informacją na stacjach paliw. Jeśli czegoś nie ma na stronie to warto zadzwonić i dopytać bo są otwarci na wszelkie tematy.
Pozdrawiam
Spokojnie mogę polecić firmę (na PW), zajmują się oświetleniem i informacją na stacjach paliw. Jeśli czegoś nie ma na stronie to warto zadzwonić i dopytać bo są otwarci na wszelkie tematy.
Pozdrawiam