Uprawnienia SEP - Grupa 1 pkt. 12 (magazyny energii)
Regulamin forum
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum "Nie jestem elektrykiem"
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum "Nie jestem elektrykiem"
Uprawnienia SEP - Grupa 1 pkt. 12 (magazyny energii)
0
Witam,
W rozporządzeniu w sprawie szczegółowych zasad stwierdzania posiadania kwalifikacji
przez osoby zajmujące się eksploatacją urządzeń, instalacji i sieci mamy punkt dla Grupy 1 punkt 12: "urządzenia umożliwiające magazynowanie energii elektrycznej i jej wprowadzanie do
sieci elektroenergetycznej o mocy wyższej niż 10 kW". Czy ktoś był egzaminowany z podanego
punktu i móglby wsazać zakres materiału?
Pozdrawiam,
W rozporządzeniu w sprawie szczegółowych zasad stwierdzania posiadania kwalifikacji
przez osoby zajmujące się eksploatacją urządzeń, instalacji i sieci mamy punkt dla Grupy 1 punkt 12: "urządzenia umożliwiające magazynowanie energii elektrycznej i jej wprowadzanie do
sieci elektroenergetycznej o mocy wyższej niż 10 kW". Czy ktoś był egzaminowany z podanego
punktu i móglby wsazać zakres materiału?
Pozdrawiam,
Problemów nie ma są tylko rozwiązania - chcieć znaczy móc.
Program CADise powstał, aby tworzenie schematów elektrycznych było proste,
precyzyjne i
nie wymagało wiele czasu. Pobierz wersję demonstracyjną i zobacz jak to
działa...
- ISE.pl
- Ekspert