Każdy o czymś pisał.elmontjs pisze: ↑pn cze 03, 2024 19:39 Ja pisałem o wyłącznikach RCD.
A autor wyparował
Absolutnie nie wyparowałem tylko czekałem na przelanie się całej fali wszelakiej wiedzy za którą bardzo dziękuję ale dalej szukam odpowiedzi na proste chyba pytanie, czy ludzi w basenie nie zabiję ?w3501yyyy pisze: ↑pn cze 03, 2024 20:54Każdy o czymś pisał.elmontjs pisze: ↑pn cze 03, 2024 19:39 Ja pisałem o wyłącznikach RCD.
A autor wyparował
Nie zabijesz. Ponownie zwrócę Twoją uwagę na inny typ przetwornicy który podałem. Będzie to działało ogólnie o wiele skuteczniej.Romasz pisze: ↑wt cze 04, 2024 17:26 Absolutnie nie wyparowałem tylko czekałem na przelanie się całej fali wszelakiej wiedzy za którą bardzo dziękuję ale dalej szukam odpowiedzi na proste chyba pytanie, czy ludzi w basenie nie zabiję ?
Już tłumaczę. Przetwornica którą wysłałeś podaje na wyjściu 230V. Nie mniej, nie więcej, zawsze 230V. Jak podłączysz do niej grzałkę 3kW, to będzie ona próbowała pociągnąć z przetwornicy moc 3kW.Romasz pisze: ↑śr cze 05, 2024 0:35 nie rozumiem dlaczego pojawia się temat zaniżonego napięcia? to nie jest jakaś popierducha z łamaną sinusoidą tylko normalny falownik z wyjściem 230V