PE 3 a PE 5
Regulamin forum
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum Nie jestem elektrykiem
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum Nie jestem elektrykiem
- piotrg1967
- Elektryk Aktywny
PE 3 a PE 5
Witam.
Pracuję od wielu lat na programie SONEL PE 3. Miałem ściągnięte demo PE 5 i nie podobało mi wiele rzeczy z tego programu. Może to wina DEMO. Chciałbym przejść na PE 5 ( z racji zmiany komputera na x 64) ale nie wiem czy warto zainwestować kolo 600 PLN w tą zamianę.
Czy ktoś z kolegów, posiadający wcześniej PE 3 a obecnie PE 5 mógłby podzielić się wrażeniami z pracy na nowym programie?
Pracuję od wielu lat na programie SONEL PE 3. Miałem ściągnięte demo PE 5 i nie podobało mi wiele rzeczy z tego programu. Może to wina DEMO. Chciałbym przejść na PE 5 ( z racji zmiany komputera na x 64) ale nie wiem czy warto zainwestować kolo 600 PLN w tą zamianę.
Czy ktoś z kolegów, posiadający wcześniej PE 3 a obecnie PE 5 mógłby podzielić się wrażeniami z pracy na nowym programie?
"Ceń słowa! Każde może być twoim ostatnim."
S.J. Lec
S.J. Lec
Niezależnie, czy prowadzisz własną działalność czy pracujesz na etacie,
ciągła edukacja branżowa to podstawa. Bycie specjalistą w danym temacie pozwala osiągnąć satysfakcję,
uznanie środowiska oraz lepsze wynagrodzenie. Zacznij od czytania książek...
- ISE.pl
- Ekspert
Re: PE 3 a PE 5
Ja przeszedłem z PE4 na PE5 ( nie pracowałem na PE3) , ale to tylko kwestia przyzwyczajenia, trochę inny interfejs, kilka nowych udogodnień których trzeba sie nauczyć i tyle. Tak, że po miesiącu pracy będzie OK
. Program dość intuicyjny choć ma dalej kilka wad , ale jak pobawiłem się wersją demo Protona - też ma wady . Wg mnie to dwa porównywalne programy do protokołowania.
Tragedią było przejście z "Krystyna" na PE

Tragedią było przejście z "Krystyna" na PE

Człowiek uczy się całe życie i ...
Re: PE 3 a PE 5
Z PE4 na PE5 ... jest ok.
Gorzej było jak miałem przeskoczyć z *.XLS na FOTON ...
Z Proton+ na PE dość trudno ... ponieważ Proton jest intuicyjny (dotyczy starszej wersji jaką miałem), a DASL troszkę namieszał w nazwach i tabelach.
Gorzej było jak miałem przeskoczyć z *.XLS na FOTON ...
Z Proton+ na PE dość trudno ... ponieważ Proton jest intuicyjny (dotyczy starszej wersji jaką miałem), a DASL troszkę namieszał w nazwach i tabelach.
Kłótnia z debilem jest jak zapasy ze świnią w błocie!
Po jakimś czasie dostrzegasz, że świni się to podoba ....
Po jakimś czasie dostrzegasz, że świni się to podoba ....