Sterownik do taśmy RGB Digital
Regulamin forum
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum Nie jestem elektrykiem
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum Nie jestem elektrykiem
Hej
Ostatnio znalazłem na Youtubie zaje... taśmę, której każda dioda świeciła inaczej. Niesamowity efekt. Uniesiony chwilą zdecydowałem się kupić taką i teraz szukam do niej sterownika. Potrzebuje czegoś co pozwoli ustawić wiele automatycznych trybów. Możecie coś polecić?
Ostatnio znalazłem na Youtubie zaje... taśmę, której każda dioda świeciła inaczej. Niesamowity efekt. Uniesiony chwilą zdecydowałem się kupić taką i teraz szukam do niej sterownika. Potrzebuje czegoś co pozwoli ustawić wiele automatycznych trybów. Możecie coś polecić?
Niezależnie, czy prowadzisz własną działalność czy pracujesz na etacie,
ciągła edukacja branżowa to podstawa. Bycie specjalistą w danym temacie pozwala osiągnąć satysfakcję,
uznanie środowiska oraz lepsze wynagrodzenie. Zacznij od czytania książek...
- ISE.pl
- Ekspert
Witam , mam taki sterownik z pilotem , ma dużo możliwości -kupisz w internecie lub na targu z chińszczyzną ,ale wymieniłem mu zaraz zasilacz na większy i działa już 3 lata na oświetleniu choinki , miałem też plany przerobić do oświetlenia akwarium na sterowanie nocne.
Dobra wkońcu ogarnąłem nieco temat. Taśmę kupiłem tutaj [Link jest zablokowany dla Gości. Zaloguj się!] Digital RGB. Mam 4 rolki, czyli łącznie 20 metrów. I teraz proszę polećcie mi jakiś sterownik do tego. Szukam po necie ale nie mogę znaleźć nic ciekawego na naszym polskim rynku.
Witaj , początki zawsze są trudne , święta minęły i na choinkę chyba nie potrzebujesz , poszukaj w dziale akwarystyki - widziałem piękne efekty w akwariach z rybkami