Sterownik do taśmy RGB Digital

Światło i oświetlenie
Regulamin forum
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum Nie jestem elektrykiem
ODPOWIEDZ
Rafson
Rozmówca
Rozmówca
Posty: 3
Rejestracja: wt paź 29, 2019 12:29

Sterownik do taśmy RGB Digital

Post autor: Rafson »

Hej
Ostatnio znalazłem na Youtubie zaje... taśmę, której każda dioda świeciła inaczej. Niesamowity efekt. Uniesiony chwilą zdecydowałem się kupić taką i teraz szukam do niej sterownika. Potrzebuje czegoś co pozwoli ustawić wiele automatycznych trybów. Możecie coś polecić?

Post Reklama Sklep dla Elektryków » teraz

Niezależnie, czy prowadzisz własną działalność czy pracujesz na etacie, ciągła edukacja branżowa to podstawa. Bycie specjalistą w danym temacie pozwala osiągnąć satysfakcję, uznanie środowiska oraz lepsze wynagrodzenie. Zacznij od czytania książek...
ISE.pl
Ekspert
Ekspert
Rejestracja:sob kwie 03, 1999
Lokalizacja: Kraków
abmeiz
Rozmówca
Rozmówca
Posty: 49
Rejestracja: śr sie 20, 2003 19:40
Lokalizacja: Opole

Sterownik do taśmy RGB Digital

Post autor: abmeiz »

Witam , mam taki sterownik z pilotem , ma dużo możliwości -kupisz w internecie lub na targu z chińszczyzną ,ale wymieniłem mu zaraz zasilacz na większy i działa już 3 lata na oświetleniu choinki , miałem też plany przerobić do oświetlenia akwarium na sterowanie nocne.
Rafson
Rozmówca
Rozmówca
Posty: 3
Rejestracja: wt paź 29, 2019 12:29

Sterownik do taśmy RGB Digital

Post autor: Rafson »

Dobra wkońcu ogarnąłem nieco temat. Taśmę kupiłem tutaj [Link jest zablokowany dla Gości. Zaloguj się!] Digital RGB. Mam 4 rolki, czyli łącznie 20 metrów. I teraz proszę polećcie mi jakiś sterownik do tego. Szukam po necie ale nie mogę znaleźć nic ciekawego na naszym polskim rynku.
abmeiz
Rozmówca
Rozmówca
Posty: 49
Rejestracja: śr sie 20, 2003 19:40
Lokalizacja: Opole

Sterownik do taśmy RGB Digital

Post autor: abmeiz »

Witaj , początki zawsze są trudne , święta minęły i na choinkę chyba nie potrzebujesz , poszukaj w dziale akwarystyki - widziałem piękne efekty w akwariach z rybkami
ODPOWIEDZ