PROTON+ wypełnianie tabeli

Oprogramowanie CAD oraz obliczeniowe dla elektryki. Programowanie sterowników oraz systemy SCADA.
Regulamin forum
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum Nie jestem elektrykiem
Zablokowany
hubal9
Czytelnik
Czytelnik
Posty: 2
Rejestracja: śr wrz 11, 2019 10:41

PROTON+ wypełnianie tabeli

Post autor: hubal9 »

Witam kolegów. Mam problem z wypełnieniem w wynikach SWZ - Wyniki pomiarów skuteczności samoczynnego wyłączenia zasilania impedancji zmierzonej Zsz po przecinku czyli np 0,48 całkowite wartości wchodzą bez problemu. Pozdrawiam i proszę o pomoc.

Post Reklama Sklep dla Elektryków » teraz

Niezależnie, czy prowadzisz własną działalność czy pracujesz na etacie, ciągła edukacja branżowa to podstawa. Bycie specjalistą w danym temacie pozwala osiągnąć satysfakcję, uznanie środowiska oraz lepsze wynagrodzenie. Zacznij od czytania książek...
ISE.pl
Ekspert
Ekspert
Rejestracja:sob kwie 03, 1999
Lokalizacja: Kraków
Awatar użytkownika
EnergoTools
Administrator forum
Administrator forum
Posty: 950
Rejestracja: sob kwie 03, 1999 14:00
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Proton+ wypełnianie tabeli

Post autor: EnergoTools »

Witam,
Aby wypełnić miejsca po "przecinku" należy zwrócić uwagę jaki znak jest ustawiony w systemie Windows jako separator części dziesiętnych od całkowitych. Proszę sprawdzić z kropkę oraz przecinkiem. Jedno powinno zadziałać.
Proszę zwrócić uwagę na liczbę miejesc po przecinku w oknie wypełniania.

PS: Jeżeli nie działa proszę sprawdzić ustawiania regionalne Windows i ustawić przecinek.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jacek Gońka (Admin)
EnergoTools jest operatorem ISE.pl - aby być Elektrykiem oraz Eltarg.PL - rynek elektrotechniki
Więcej informacji o mnie...
hubal9
Czytelnik
Czytelnik
Posty: 2
Rejestracja: śr wrz 11, 2019 10:41

PROTON+ wypełnianie tabeli

Post autor: hubal9 »

ok ale problem jest w momencie bezpośredniego wpisywania do tabeli w okienko nie przyjmuje klawisza przecinka
Awatar użytkownika
EnergoTools
Administrator forum
Administrator forum
Posty: 950
Rejestracja: sob kwie 03, 1999 14:00
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

PROTON+ wypełnianie tabeli

Post autor: EnergoTools »

Odpowiedź przeniesiona do serwisu https://ise.pl/pomoc i tam proszę wpisywać zgłoszenia do programu.
Jacek Gońka (Admin)
EnergoTools jest operatorem ISE.pl - aby być Elektrykiem oraz Eltarg.PL - rynek elektrotechniki
Więcej informacji o mnie...
Zablokowany