Rozdzielnica wg murarzy lub tynkarzy
Regulamin forum
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum Nie jestem elektrykiem
Na tym forum głos mogą zabierać tylko profesjonaliści! Zadeklaruj, że jesteś Elektrykiem dołączając do Grupy: Elektrycy lub przejdź na forum Nie jestem elektrykiem.
"Grupa Elektrycy" Forum Nie jestem elektrykiem
Leżę na łopatkach. Kolega Roman podrzucił mi fotki wraz ze zgodą na ich publikację. Być może ojcowie tego rozwiązania zaglądają tutaj i wypowiedzą się co mieli na myśli.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku.
Karta Ratownicza
Karta Ratownicza
Niezależnie, czy prowadzisz własną działalność czy pracujesz na etacie,
ciągła edukacja branżowa to podstawa. Bycie specjalistą w danym temacie pozwala osiągnąć satysfakcję,
uznanie środowiska oraz lepsze wynagrodzenie. Zacznij od czytania książek...
- ISE.pl
- Ekspert
W sumie spoko... chłopaki muszą jeszcze tylko wpaść drzwi dorobić, takie z OSB ; no i obowiązkowo koszulki ponaciągać! 

Człowiek uczy się całe życie i ...
Widać kreatywność kwitnie tylko pytanie kto odpowiada za nadzór nad tym obiektem przemysłowym(?) czy budowlanym(?) i czy na pewno znajduje się w Polsce 

-
- Rozmówca
Nadzór pełni zapewne Inspektorat Budowlany, a na budowie ma być prą i tyle. Pamiętam jedna budowę gdzie przedłużacz gonił przedłużacz i po uruchomieniu wiertarki napięcie spadało do około 140V na końcu.
Tak, obiekt znajduje się na terenie Polski.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku.
Karta Ratownicza
Karta Ratownicza